Casco industriegebouw

Phenix Group is dé specialist in casco industriebouw. Als ervaren industriebouwer kiezen we voluit voor kwaliteitsvolle bouwconstructies met het oog op een zorgeloze lange levensduur. Wij plaatsen in no-time gebouwen met een solide beton- of staalstructuur, ideaal voor een industriepand. Of u nu op zoek bent naar een winkelpand, KMO-units met kantoren, magazijnen, loodsen of showrooms, wij realiseren elk bedrijfsgebouw, inclusief omgevingsaanleg zoals parking, riolering en buitenaanleg.

Verbouwing industriegebouw

U wil de indeling van uw gebouw laten aanpassen? Of een uitbouw om extra kantoorruimte te creëren? Phenix Group verbouwt elk bestaand gebouw, zowel vanbinnen als vanbuiten. Als specialist in industriebouw is voor ons geen werk te groot. Wij doen al het nodige zodat uw bedrijf kan blijven draaien tijdens de verbouwingswerken. Dankzij een uitgebreide voorbereiding én een ongebreidelde flexibiliteit staan wij garant voor een verrassend korte opleveringstermijn. Zo lijdt u geen omzetverlies en werken wij terwijl u ook aan het werk blijft.

Utiliteitsbouw

Phenix Group is uw ideale partner voor uw utiliteitsgebouw. Scholen, kantoorgebouwen en andere panden: we bouwen het allemaal.
Dit doen we zowel met prefabbouw als volgens de klassieke bouwmethode, waarbij we vaker gebruik maken van traditioneel opbouw- en metselwerk. Bij Phenix Group bouwen we uw pand wind- en waterdicht. Maar indien u dat wenst, zorgen wij ook voor de afwerking en de technieken. Uw totaalproject ligt veilig in handen van Phenix Group.