Phenix Group is specialist in industriebouw, afbraakwerken en boorwerken. Zaakvoerders Koen en Ilse begonnen met de zaak in 2012, toen nog onder de naam AG-Projects. Het bedrijf telde 4 bedienden en 5 arbeiders. Koen heeft intussen al meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector.

Vandaag rekent Phenix Group op 20 bedienden en zijn er dagelijks een 60-tal vakmensen actief op de werven, steeds aangevuld met specifieke onderaannemers.

Van Colruyt tot Delhaize, Aldi, Audi Brussels en zelfs de luchthaven op Zaventem: Phenix Group bouwde al heel wat grote bedrijfsgebouwen op sneltempo. Bovendien beschikt Phenix Group over een Erkenning klasse 5 voor algemene aannemingen van bouwwerken.

Onze troef? Wij werken klantgericht, efficiënt en spelen kort op de bal. Wij werken dagelijks op 15 à 20 werven en kunnen heel vlot schuiven met onze ploegen en mensen. Zo zijn er nooit problemen die wij niet opgelost krijgen. Dat is ook nodig, want Phenix Group is betrokken bij zo’n 130 projecten per jaar.

Wij beschikken over een modern machinepark met gespecialiseerde tools. Zo bieden wij telkens de juiste oplossing voor onze klant. Steeds flexibel, snel en professioneel.

Onze beste reclame? Dat zijn onze klanten zelf. Bij veel klanten groeide Phenix Group uit tot één van de vaste aannemers. Wij gaan steeds op zoek naar duurzame relaties en een samenwerking op lange termijn.

We stellen ons altijd op als een constructieve partner, zowel voor klanten, architecten, als neven- en onderaannemers. De term bouwteam is voor ons geen loos woord maar een standaard werkwijze.

COBO

STERK BOUWBEDRIJF
Dé specialist in industriebouw. Wij bouwen en verbouwen uw bedrijfspand.

RAZA

STRAF IN AFBRAAK
Uw partner voor de meest uitdagende afbraakwerken.

AXIO

DWARS DOOR ALLES HEEN
Uw specialist in zagen, boren en chemisch verankeren.