Klantgerichtheid

Op Phenix Group kan u bouwen. Zowel nieuwbouw, renovaties als grootschalige projecten vormen voor onze ervaren teams geen enkel probleem. Maar wist u ook dat onze afdeling buitenschrijnwerk bestaat uit absolute vakspecialisten? In heel de groep ligt de focus op klantgerichtheid. Wij halen alles uit de kast om uw project tot een mooi resultaat te brengen. En dat begint met vertrouwen.

Betrouwbare offerte en planning

Na het ontvangen van uw wensen, stellen wij een gedetailleerde offerte op met concurrentiële prijzen. Verder mag u erop vertrouwen dat we u een uitgebreide planning bezorgen die we nauwkeurig opvolgen. Wij zijn uw direct aanspreekpunt voor het volledige project. Zo communiceren we wanneer opmetingen, leveringen en installaties zullen plaatsvinden. Deze afspraken worden altijd nagekomen zodat u zich tijdig op de werken kan voorbereiden.

Professioneel advies

Bij Phenix Group begrijpen we dat u veel keuzes moet maken in verband met een project. “Welk materiaal is het beste voor mijn project?” of “Hoe maak ik de juiste keuze?”. Het kan zich al eens voordoen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom begeleiden wij u graag zodat u een beslissing met vertrouwen neemt.

Aluminium, PVC en hout

We staan voor vakmanschap. Of het nu gaat om aluminium, PVC of houten schrijnwerk, we verzekeren u dat punctualiteit, betrouwbaarheid en kwaliteit bovenaan in ons woordenboek staan. Leergierigheid zit in ons DNA. We voorzien voortdurend opleidingen, zowel in de plaatsing van buitenschrijnwerk als van de nevenproducten zoals zonwering, horren, rolluiken of gevelbekleding.

Een totaaloplossing op uw maat? U vraagt, wij leveren! 

Neem rechtstreeks contact op via buitenschrijnwerk@phenix-group.be