Raza is gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken. Onze expertise en vakkennis combineren we met hoogtechnologische machines en werktuigen. Op die manier garanderen we een snelle en grondige afbraak van industriële loodsen en gebouwen – vaak zelfs zonder dat de productie moet worden stilgelegd. Lees hier alles over ons plan van aanpak bij afbraakwerken.

1) GESPECIALISEERD MACHINEPARK

Enkel met de juiste machines kun we een optimaal resultaat behalen. Zo beschikt Raza over industriële zaagmachines waarmee we betonvloeren tot 15 centimeter diep kunnen doorzagen en opruimen. Funderingen verwijderen is dus geen probleem en behoort tot ons vaste takenpakket.

2) STOFVRIJ WERKEN OF NACHTWERK

Een industrieel pand afbreken zorgt altijd voor puin en stof – dat is bijna niet te vermijden. Toch doen we bij Raza ons best om stofvrij te werken en zo de hinder voor de werknemers te beperken. Indien nodig spannen we de werkruimte af met doeken zodat de andere delen van het bedrijf stofvrij blijven.

Is het toch niet mogelijk om de hinder te beperken? Dan werken we ’s nachts zodat de productie overdag alsnog kan blijven draaien. We stellen alles in het werk opdat de klant zo weinig mogelijk hinder ondervindt van de werkzaamheden.

3) STRAKKE TIMING EN VLOTTE OPVOLGING

Elke fase van de afbraak- en ruimwerken wordt in detail gepland. Dankzij die gefaseerde aanpak kunnen we een strakke timing aanhouden waarbij alles netjes op elkaar aansluit. De Phenix Group, waar Raza een onderdeel van is, bestaat verder nog uit een industrieel bouwbedrijf, Cubo, én een bedrijf gespecialiseerd in heropbouw na schade door storm of brand, Cura. Die expertise helpt ons om bedrijven van begin- tot eind te helpen.

Kies je voor Phenix Group, dan kies je voor één vaste partner die alles vakkundig voor je plant, van afbraak tot opbouw.